Guns N’ Roses Slot

Guns N’ Roses är en spelautomat från spelutvecklaren NetEnt som är fullproppad med bra musik och bonuslägen. För så lite som 2 kronor per snurr kan du följa med på en musikalisk jakt på maffiga vinster i spelets olika bonuslägen. Spelet har en uppsättning med fem hjul och tjugo vinstlinjer och en högsta vinst på 225 000 mynt. Även för den som inte är ett Guns N’ Roses-fan är detta en otrolig videoslot som bjuder på fartfylld action med massiva vinstmöjligheter som du kan läsa mer om här.

Om Guns N’ Roses Slot

För alla som var vuxit upp med Guns N’ Roses hits är denna slot från svenska NetEnt, som släpptes 2016, ett absolut måste. Guns N’ Roses Slot har givetvis med Axl Rose, Slash plus resten av bandmedlemmarna. Man kan välja mellan de fem bästa rocklåtarna från Guns N ’Roses när du spelar. Titlar som Sweet Child O’Mine, Welcome To The Jungle, November Rain, Paradise City och Chinese Democracy. En riktigt häftig funktion när man vinner en stor vinst är att det visas videoklipp från en av bandets konserter.

Guns N’ Roses har som sagt en klassisk uppsättning med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. I huvudspelet finns dessutom en tillfällig multiplier på upp till gånger tio som gör att man kan vinna en hel del, särskilt med wild-symboler, och andra härliga vinnande kombinationer. Den som får upp Guns N’ Roses-korset kan räkna med en ordentlig utdelning. Guns N’ Roses Slot fungerar givetvis perfekt på alla mobila enheter som smartphone och surfplatta där funktionerna är i stort sett densamma och spelet flyter på väldigt bra.

Insatser och vinstlinjer

För att spela Guns N’ Roses Slot är minsta insats 0,2 eller 2 kronor och högsta insats 2 000 kronor per spinn. Spelautomaten har 20 vinstlinjer där minsta antal mynt man kan satsa per vinstlinje är 1 och högsta antal är 10 mynt. Dessutom får man välja myntvärde där minsta värde är 0,01 och högsta är 2,00. Spelets högsta vinst i huvudspelet är 750 mynt.

Speletes högsta vinst i bonusspelet är 225 000 mynt. Den högsta vinsten i pengar beror på insatsens storlek och för att kunna vinna den högsta myntvinsten ska man spela med den högsta valbara insats. Återbetalningskvoten, RTP, är riktigt bra och ligger på 96,98 %. RTP, eller return to player, är en teoretisk siffra som beräknas på en längre tids spelande. Spelets volatilitet är medelhög.

Symboler

De högre värda symbolerna i spelet är givetvis bandmedlemmarna med sångaren Axl som den symbol med högst värde. Även symboler med plektrum i färgerna blått och rött är värda mycket. Utbetalningen för bandmedlemmarna ser ut så här: Duff McKagan ger upp till 300 mynt i vinst, Slash ger upp till 500 mynt i vinst och slutligen sångaren Axl Rose som ger hela 750 mynt i vinst.

Spelets wild-symbol är Guns N’ Roses egen logga som ersätter alla andra symboler och kan landa på alla hjul som med undantag för tredje hjulet under ‘Appetite for destruction’ funktionen. Wild-symbolen kan dessutom expandera och fortsätta ersätta de andra symbolerna. Bonus-symbolen ser ut som en klassisk vinylskiva och landar tre av dessa på hjul ett, tre och fem kommer en bonusfunktion att aktiveras.

Bonusfunktioner

Denna videoslot är fullpackad med spännande och roliga bonuslägen och specialfunktioner. Guns N’ Roses Slot bjuder på expanding wilds, Appetite for Destruction wild, legend spins, solo multiplier, encore free spins och crowd pleaser bonus. Expanderande wild-symboler hänger med dig hela tiden och bjuder på fem häftiga bonuslägen som kan aktiveras.

Expanding wilds består av den legendariska Guns N’ Roses-logon som är spelets wild-symbol. Wild-symbolen är expanderande, vilket innebär att den växer och kan täcka ett helt hjul. Detta ger betydligt fler och högre vinstchanser. Appetite for Destruction Wild är ett bonusläge som aktiveras slumpvis. När detta läge triggas landar en korsformad symbol på hjulen och täcker fem symbolplatser. Självklart kan denna wild ge riktigt tunga vinster.

Legend spins är en free spin-funktion som aktiveras slumpvis där bandmedlemmarna kan falla ner på hjulen i form av stacked wilds. Funktionen ger efter detta två re-spins med fler stacked wilds på andra hjul. Solo multiplier är helt enkelt en multiplikator som kan ge spelaren flerdubbelt högre vinster med minst fyra gånger vinsten och om du har rikligt med tur ger multiplikatorn otroliga tio gånger vinsten.

Encore free spins triggas i spelets lyckohjul där en av bandmedlemmarna blir en expanderande wild-symbol plus att alla symboler med samma rockstjärna förvandlas till wilds. Crowd pleaser bonus aktiveras också i spelets lyckohjul där du får spela ett ‘pick and click’-spel. I bonusspelet klickar du på olika musikinstrument för att avslöja vilka vinstsummor de gömmer.

Sammanfattning

NetEnt lanserade Guns N’ Roses Slot 2016 som blev en succé och är fortsatt oerhört populär. Spelet är okomplicerat med förstklassig grafik och musik. Trots att spelet bara har 20 vinstlinjer är vinstchanserna riktigt höga eftersom spelet har en ovanligt stor mängd bonusar och specialfunktioner. Detta är en videoslot med väldigt högt underhållningsvärde för alla spelare, oavsett om man gillar Guns N’ Roses eller inte.

Sloten bjuder på expanderande wilds, stacked wilds, re-spins, multiplikatorer, ‘pick and click’-spel och free spins. Guns N’ Roses Slot erbjuder nya som erfarna spelare underhållning av bästa slag med massor av spänning. Ett plus är att man kan spela för så lite som 2 kronor per spel, vilket gör att storleken på spelkassan inte har någon betydelse. Denna videoslot är en klar favorit hos många spelare!